Ögon ;)

Jag har glömt att säga att det har kommit nya ögon som bara är för superstars! Jag tycker att vissa var lite coola, men typ de med tårarna  är lixom inget jag skulle använda, inte det blinkade ögat heller.
I alla fall ska jag nu skriva och betygsätta varje nya ögon ^^
1. Jag gillade dem och de var stora, vilket jag gillar men om man har bruna ögon, som jag, så ser det ut som en bäbis vars ögon som ska fyllas med tårar. Som i tecknade serier! Men jag kommer nog ändå använda de någon gång ;) De får 4/5 av mig ^^
2. Dessa gillade jag inte så mycket för de tittade åt sidan och det såg lite konstigt ut, men de var inte såå farliga. De är inget jag skulle använda precis. De får 2/5 av mig :D
3. Det ena ögat gillade jag men det andra var lixom mindre. Dessa tycker jag också ser ut att börja gråta och de ser inte så glada ut. De får 1/5 av mig !
4. Dessa tycker jag inte om. De påminner om någon som inte tittade in i kameran på en bild. Men de var inte så jättefula, någon skulle säkert kunna göra en fin sminkning till och det skulle bli fint då! De får 2/5!
5. Dessa kan vara bra om man kanske ska göra sin MeDoll lite rolig eller om man typ ska klä ut sig och gå på maskerad eller något sånt! Men jag skulle nog inte använda de annars. De får 3/5 av mig för de ser lite skojjiga ut!
6. Dessa tyckte jag om ganska så mycket, men jag skulle nog inte använda de så mycket. Jag kanske kommer att använda de någon gång i alla fall..Tror jag :) de får 3-4/5 av mig :)
Viktigt!
Detta är bara vad jag tycker. Tycker du om några ögon som inte jag gillade så kan du ändå ha dem. För jag kanske är den enda som inte gillade dom och du kanske passar bra i dom och gör en superfin sminknig till!
Så bry dig inte om vad JAG tycker, för på den här bloggen så skriver jag vad jag gillar och inte gillar och sånt. Och du får ha din egen åsikt ♥



Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0